Om oss


Velkommen til oss!

Nøtterøy Hundesenter & Hestesportsbutikk er en liten familiebedrift som ligger midt på Nøtterøy ca. 10 minutters kjøring fra Tønsberg. Her har vi et pensjonat for hunder, og butikk hvor det selges fôr og utstyr til hest, hund, katt og smågnagere.

Etter å ha jobbet som snekker i mange år, måtte eier og daglig leder Jan- Asbjørn Ølstørn tenke nytt grunnet yrkesskade. Dermed kom avgjørelsen om å gjøre hobby til yrke, og i 1994 stod hundesenteret klart.

 

Jan-Asbjørn Ølstørn

Jan-Asbjørn Ølstørn

Daglig leder

Jan- Asbjørn har vært aktiv med schæferhund siden 1979, og har konkurrert innen lydighet, bruks, hundekjøring, agility og utstilling. Han har også vært hundefører i Norske Redningshunder.

Hest har han også vært innom, og har tidligere vært aktiv på sprangridningsbanen.  I dag er han ikke aktiv med hverken hund eller hest da hundesenteret tar all hans tid. Jan- Asbjørn er ansvarlig for selve driften av hundesenteret, hundepensjonatet og hundeavdelingen i butikken.

 

Ina Ølstørn

Ina Ølstørn

Ansatt

Datter Ina Ølstørn har til daglig ansvaret for hesteutstyrsbutikken, men hjelper til der det trengs.

Hun er selvsagt født og oppvokst med hunder. Men det er hest som har vært Inas store lidenskap, og hun har tidligere vært aktiv konkurranserytter innen både sprang og dressur.

Åpningstider

Mandag – fredag kl. 10:00 – kl. 17:00

Torsdag kl. 10:00 – kl. 18:00

Lørdag kl. 10:00 – kl. 15:00

E-Post

post@notteroyhundesenter.no

Telefon

Tlf: 33 38 59 61

Mobil: 928 58 826