Pensjonat


Her på Nøtterøy Hundesenter & Hestesportsbutikk kan vi tilby din hund pensjonatplass i trygge og rolige omgivelser. Hundene bor i flislagte innendørs hundegårder med god ventilasjon. De bor enten alene eller sammen med andre, alt etter gemytt, størrelse og kjønn. De får to gode mosjonsturer daglig, fra en til fem hunder av gangen. Vi har også en utendørs hundegård. Dette gir mye sosial kontakt, mosjon og lek.

Hundene blir fôret en til to ganger daglig, ettersom hva de er vant med hjemmefra. Vi fôrer med Eukanuba, Purina Pro Plan eller Vom & Hundemat. Eget fôr kan tas med hvis ønskelig, men det gis ingen reduksjon i pris.

Vi tar imot tisper med løpetid mot et tillegg i prisen (se priser). Dette fordi det medfører ekstra stell, isolasjon fra andre hunder og egne turer.

Tar også i mot valper på over 4 måneder mot et tillegg i prisen (se priser). Det innebærer 2-3 ekstra lufteturer i tillegg til de to opprinnelige turene, mat tre ganger om dagen, og ekstra stell og oppmerksomhet som valper trenger. Valpen må være renslig.

Ekstra tjenester som dressurtrening, ekstra turer, vask og stell kan bestilles mot et tillegg i prisen. Avtales ved bestilling.

Vi er en offentlig godkjent kennel (1994), med jevnlige kontroller av distriktsveterinærer.

Priser


(alle priser inkl. mva)

Pensjonat døgnpris 400,-

Døgnet regnes i fra det tidspunktet hunden ble levert til samme tidspunkt dagen etter. Hentes hunden i et tidsrom på 1 til 6 timer inn i nytt døgn regnes det som et ½ døgn til. Blir hunden hentet i et tidsrom på over 6 timer inn i et nytt døgn, regnes det som et helt døgn til. Minstepris per opphold er et døgn (400,-)

Ekstra

Valper fra 4-10 mnd 100,- i tillegg per døgn.
Tisper med løpetid 100,- i tillegg per døgn.
Ekstra trening (f.eks. dressur, ekstra gåtur, sykkeltur) 450,- per time.
Vask og stell av hund (inkl. neglklipp) 450,- per time.
Neglklipp 150,- per gang.

Tillegg ved spesielle helligdager:

Julaften 400,- i tillegg per døgn.
Nyttårsaften 400,- i tillegg per døgn.

Vilkår


 

Alle hunder MÅ være vaksinert for å komme til oss. Gyldig vaksinasjonskort vises ved levering. Dette gjelder grunnvaksine mot valpesyke, leverbetennelse, parainfluensa, parvovirus og kennelhoste + årlig revaksinering (noen vaksiner er hvert 2 eller 3 år). Ta kontakt med din veterinær hvis du er usikker på om hunden har de nødvendige vaksinasjonene. Obs; siste vaksine bør senest være tatt 14 dager før hunden leveres.

Hunden trenger å ha med halsbånd/sele og gålenke. Dere kan gjerne ta med teppe, seng, leker etc. så den har noen kjente lukter hjemmefra. Men ta ikke med noe dere er redde for, det er fort gjort at slike ting kan bli ødelagt ved lek. Vi erstatter ikke hundens evt. ødelagte eiendeler. Mat- og vannskåler holder vi. Bruker hunden dekken ved regn eller kaldt vær, kan dere gjerne ta med det.

Ved levering kommer dere først inn til oss for å levere vaksinasjonskort og hundens eiendeler. Så går vi sammen ut og henter hunden for så å ta den med på en «bli-kjent-tur» med en gang.

Hundepensjonatet er åpent året rundt med unntak av enkelte uker i lavsesongene grunnet ferieavvikling. Eventuelle datoer blir oppført her på hjemmesiden.

Levering og henting skjer i åpningstidene som er mellom kl. 10-17 på hverdager, og mellom kl. 10-15 på lørdager. På hverdager kan man også levere/hente mellom kl. 7-10, men da etter avtale. På søndager og andre helligdager kan man kun levere/hente kl. 8 eller kl. 17. Vi ber vennligst om å respektere åpningstidene av hensyn til ro og fred for hundene, naboer og innehaver.

Betaling skjer ved henting eller levering, og det betales kontant eller med kort (bankaxept, mastercard og visa). Vi sender ikke regning. Dessverre har vi sett oss nødt til å være strenge her; ingen penger, ingen hund!

Avbestilling av opphold må gjøres innen 48 timer før hunden leveres. Ellers må oppholdet betales i sin helhet. Ved avkortning av opphold, må man uansett betale for det som er bestilt.

Hunden oppstalles på eiers ansvar. Eier må selv stå for forsikring, vi har ingen felles forsikring. Ved sykdom eller skade vil veterinær bli kontakt på eiers regning. Nøtterøy Hundesenter & Hestesportsbutikk fraskriver seg all juridisk og økonomisk ansvar om hunden pådrar seg skade eller sykdom som følge av forhold før, under eller etter oppholdet. Vi vil gjøre vår ytterste for at din hund skal få et trygt og godt opphold her hos oss, og vi forplikter til og alltid å holde en høy standard på våre tjenester.

Bestill gjerne via nett ved å trykke på «Bestill pensjonatplass» under. Ved andre spørsmål og henvendelser, ta kontakt med daglig leder Jan – Asbjørn Ølstørn på telefon 33 38 59 61 eller 92 85 88 26.

Åpningstider

Mandag – fredag kl. 10:00 – kl. 17:00

Torsdag kl. 10:00 – kl. 18:00

Lørdag kl. 10:00 – kl. 15:00

E-Post

post@notteroyhundesenter.no

Telefon

Tlf: 33 38 59 61

Mobil: 928 58 826